Pramogos

Ką daryti, jei 8 serijos reklama atneš viziją kaip Ultronas; Ką daryti, jei Ultronas laimėjo?

Įvadas

Yra teorija, vadinama drugelio efektu laiko tėkmėje. Laikas teka ne tik viena linija, bet ir keliomis lygiagrečiomis linijomis. Kai drugelis ar nelyginis veiksnys paliečia liniją (atsiranda IRL), srautas pakeičia kryptį ir pereina į kitą liniją arba suskirstomas į kelias linijas, o tai reiškia, kad mūsų gyvenimas pakrypsta kitu keliu arba atveria daugybę pasirinkimų, kurie patenka į kitą tikslą. Ir kiekvieną kartą, kai tai atsitinka, mums atsiveria vis daugiau kelių. Taigi, ką daryti, jei tai atsitiks vietoj to, o jei tai atsitiks vietoj to? Skamba įdomiai? O kaip dėl įvykių, dėl kurių „Marvel Cinematic Universe“ išgarsėjo savo kinematografija? O jeigu tie įvykiai būtų padaryti kitaip?
Ši tiksli tema daugiausiai dėmesio skirta naujam animaciniam serialui „Kas būtų, jei...?“ sukūrė Disney. Taigi... kadangi serialas per pastarąsias septynias savaites buvo parodytas 7 serijas, laikas sutelkti dėmesį į „Kas būtų, jei 8 serija“





Dabar... kai „Disney“ atskleidė naują „Marvel's What If Episode 8“ plakatą, galime būti tikri, kad „Ultron Vision“ pasirodys šios savaitės antologijos skyriuje. Daugiausia dėmesio skiriama to paties pavadinimo komiškam šaltiniui „O kas būtų, jei...“? Atskleidžia alternatyvių Marvel Cinematic Universe visatų tikimybes, pabrėžiant, kaip nedideli pokyčiai gali viską apversti aukštyn kojomis, pradedant nuo to, kas tampa herojumi, o kas sugriaus visatą. Šį šou remia A.C. Bradley, o jį režisuoja Bryanas Andrewsas, o FYI abu yra „Emmy“ apdovanojimo laureatai.



Išleidimo laikas ir data, ką daryti, jei…? 8 serija

Marvel's What If Episode 8 planuojama išleisti trečiadienį, 2021 m. rugsėjo 29 d., o išleidimo laikas yra toks.

# Centrinis laikas: 2:00 CDT
# Rytų laikas: 3:00 EDT
# Ramiojo vandenyno laikas: 12:00 PDT
# Japonijos laikas: 16:00 JST
# Indijos laikas: 12:30 PM IST
# Britanijos laikas: 8:00 BST
# Australijos laikas: 17:00 AEST
# Europos laiku: 9:00 CEST



Vaidina „Kas būtų, jei…“? 8 serija

Dabar… kiek pasikeitė siužetinė linija nuo tikrųjų MCU filmų? Na, matote, kad vietoj Steve'o Rogerso Peggy Carter tampa pirmuoju šio pasaulio superkareiviu. Vietoj Piterio Džeksono Kvilo „Ravagers“ pagrobia T'Challa, todėl jis tampa žvaigždžių valdovu, „Galaktikos sergėtojo“ lyderiu. Zombių virusas naikina keršytojus (taip, jums leidžiama juoktis), o mūsų mylimą Tonį gelbsti Killmongeris filmo „Geležinis žmogus“ pradžioje, todėl jis pasirenka kitu keliu – nebūti didvyriu. Gerai, kad beveik visi iš ankstesnių MCU dalyvių čia atliks savo vaidmenis. Tai apima Hayley Atwell, Michaelą B. Jordaną, Benedictą Cumberbatchą ir galiausiai mūsų mylimą Chadwicką Bosemaną kaip T'Challa paskutinį pasirodymą.<3

Sklypas, kas būtų, jei…? 8 serija

Artimiausiu metu „Marvel“ įkėlė savo pirmąjį „Kas būtų, jei 8“ serijos plakatą. Vaizdas aiškiai parodo, kad „Ultron“ ir „Vision“ pusbrolis pasirodys 8-ajame amžiuje.thepizodas.
Po to, kai sugrįš Vision Ultron, jis greičiausiai paaiškins savo kilmę ir savo padėtį šioje visatoje.